Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor

X

POGLEDAJ SVE STROJEVE

PONUDA: MOBILNE DROBILICE - BUBANJSKE

Opis stroja

Skorpion 350 SDB je bubanjska drobilica smještena na specijalnoj prikolici, a namijenjena je za usitnjavanje drvnog ostatka promjera do 250mm.

Pogon drobilice čini četverocilindarski turbo diesel motor koji se hladi tekućinom firme Kohler ili Hatz snage 74,8 KS. Motor ima kućište od poliesterskog laminata.

Drobilica ima instaliran sistem uvlačenja drva koji se sastoji od nazubljenog valjka za uvlačenje i pritiskanje materijala promjera 380 mm te stola za utovar materijala sa nazubljenom gusjenicom dužine 750 mm, koja se nalazi prije ručno sklapanog ulaznog stola. Valjak i gusjenica su pogonjeni sistemom hidrauličkih motora iz hidrauličke pumpe koja je montirana na drobilici.

Sistem od 2 noža koja su montirana na bubnju u sektorima (jedan rez na jedan puni okret bubnja) garantira velike mogućnosti u odnosu na opterećenje pogonskog sustava. Sito sa otvorima 30x30 ili 50x50 mm garantira proizvodnju sječke ujednačene veličine (prema normi G30 i G50).

Veliki otvor za ulaz materijala, dimenzija 375x340 mm omogućuje drobljenje razgranatih grana i drugih širokih drvnih ostataka.

Sječka se preuzima ispod sita pomoću dva pužna transportera do ventilatora za izbacivanje sječke, koji ju dalje izbacuje kroz cijev za izbacivanje sječke. Cijev za izbacivanje sječke je povezana sa drobilicom prstenom pomoću kojeg se cijev može jednostavno okretati i usmjeravati izbacivanje sječke u krugu od 360°.

Drobilica je postavljena na jednosovinskom podvozju, koje ima nagaznu i ručnu kočnicu te rudu za vuču sa kuglastom kukom. Budući da se drobilica nalazi na prikolici može se brzo premještati na razne lokacije.

U standardnoj opremi Skorpiona 350 SDB se nalazi najsuvremeniji u Europi sistem No-stress. On automatski spriječava preopterećenje pogonskog sistema putem zaustavljanja sistema za dodavanje.

Sječka koja se dobije od drvnog ostatka može se koristiti kao materijal za spaljivanje u pećima, sirovina za proizvodnju ploča za namještaj ili za daljnju preradu u mlinovima.

Kupovina drobilice Skorpion 350 SDB predstavlja optimalno rješenje za firme koje svoj razvoj temelje na ekološkoj viziji poslovanja.

Tehnički podaci

MODEL UREĐAJA

SKORPION 350 SDB

Dimenzije (duž. x šir. x vis.) [mm] 4250 (4860)* x 1990 x 2530 (3360)*
Težina [kg] 2470
Promjer (debljina) grana [mm] 250
Broj noževa 2 rezna + 1 kontra nož
Brzina dodavanja [m/min] do 21
Kapacitet usitnjavanja [m3/h] do 16
Širina sječke [mm] do 28 mm, ujednačena frakcija
Način dodavanja nazubljeni valjak i gusjenični dodavač sa hidrauličkim pogonom
Promjer bubnja [mm] 520
Dimenzija ulaznog grotla (šir. x vis.) [mm] 375 x 340
Veličina sita [mm] 30x30 ili 50x50
TEHNČKI PODACI MOTORA
Model motora KOHLER KDI2504TCR
HATZ 4H50TICD
Zapremina [cm3] 2482
1952
Snaga motora [KS] 74,8
Vrsta hlađenja tekućina
Vrsta goriva dizel
Zapremina spremnika goriva [l] 60
Paljenje električno
()* – dimenzije u rasklopljenom stanju.

 

Standardna oprema:

  • Rezervni kotač.
  • Okretna cijev za 360° sa regulacijom kuta za izbacivanja sječke.
  • LED rasvjeta za cestovni promet.
  • Vlastiti hidraulički sustav.
  • Sistem za detekciju preopterećenja No–stress sa brojačem motosati.
  • Stol za utovar sa gusjenicom.

POŠALJI UPIT

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
povratak na vrh